Schetsboek

Schetsboek × 1
-
+
9.95

Subtotaal 9.95
Verzending 4.95
Totaal 14.90 (inclusief 0.41 Laag tarief, 1.73 Belasting)

Je gegevens

Verzendmethode

Je bestelling

Kies de gewenste datum
Prijs
Schetsboek
9.95

Betaalmethode

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Dit krijg je:

N

148 pagina’s

N

€ 9,95 inclusief btw, exclusief € 4,95 verzendkosten

Niet zomaar een schetsboek

Het Teken je boodschap schetsboek is een boek, dat bedoeld is om je te helpen aan de tekenslag te gaan én te blijven. In dit boek willen we de eventueel nog bestaande drempels verlagen. We willen je uitdagen om je vrij te voelen, te experimenteren, fouten te maken, te kliederen, door te gaan, te leren en te verzamelen!

Natuurlijk kan je het tekenen ook oefenen op losse blaadjes, viltjes en servetjes, maar het is waardevol om alles bij elkaar te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de schetsen van een belangrijk gesprek nog eens terugkijken, of zien welke beelden je ook alweer had geoefend om je voor te bereiden op die ene training.

Door terug te blikken hoef je niet iedere keer opnieuw het wiel uit te vinden; je kunt door-ontwikkelen waarmee je ooit begonnen was. Geen verloren tijd meer in de vorm van verloren schetsen, aantekeningen of vergeten flaps. In plaats daarvan heb je in dit Teken je boodschap schetsboek altijd jouw gebundelde inspiratie op één plek!

© Copyright - Teken je boodschap  |  Webdesign door Brandmade